SVENSKA FÖNSTER OCH GLASPARTIER FÖR LÅNGSIKTIGA BEHOV

« Tillbaka

”-Enomic hade den bästa lösningen”, instämmer Tomas Roth, förvaltare i Riksbyggen.

Riksbyggens bostadsrättsförening Fjärilen 8 i Lidköping har nyligen bytt ut samtliga fönster i sina 156 lägenheter. Men först gjorde de en noggrann kartläggning av marknaden och de olika alternativen. Vi träffade flera leverantörer, men valet föll till slut på Enomic och deras underhållsfria fönster, berättar föreningens ordförande Åke Thunborg. 

Utmärkta ventilationsmöjligheter
Enomic hade den bästa lösningen, instämmer Tomas Roth, förvaltare i Riksbyggen. Dels eftersom de är underhållsfria och dels eftersom de är så funktionella och ger bra ventilationsmöjligheter. Fönstren är både sido- och bottenhängda så att man kan vädra barnsäkert och tvätta fönstren inifrån.

Skräddarsytt
Dessutom skräddarsyr Enomic fönstren exakt efter våra önskemål så att de passar perfekt till stilen på husen. Det är också väldigt viktigt. Alla i föreningen är mycket nöjda, menar Åke Thunborg. Klimatet i lägenheterna har blivit bättre, säger han. Och så är det mycket snyggare än tidigare.

Här kontaktar du vår säljare

Enomic

Enomic startade sin fönstertillverkning i Örebro 1985 och har idag en omsättning på ca 40 miljoner. Vi erbjuder produkter för dig som vill kombinera en tilltalande design med hög funktionalitet och hållbarhet. Alla produkter skräddarsys helt utifrån dina egna önskemål.

De kunskaper vi förvärvat under åren har gjort att företaget allt mer anlitas för projektledning redan vid starten av en entrepenadupphandling. Att företaget dessutom tillverkat fönster för såväl nyproduktion som ROT projekt har resulterat i en förfinad kunskap kring måttbeställda partier

För mer information och kontakt

Enomic Fönster Sverige AB

Copyright © 2018 All Rights Reserved.

  

Kontakt

Grusgropsvägen 7
702 36 Örebro
Tel 019-603 24 40
E-post: info@enomicfonster.se

Hitta hit