SVENSKA FÖNSTER OCH GLASPARTIER FÖR LÅNGSIKTIGA BEHOV

« Tillbaka

Lidköping

Vi har bytt samtliga fönster på Riksbyggens Brf Liköpingshus nr.15. Totalt byttes 1935 st gamla fönster ut mot nya vita underhållsfria fönster med smarta vädringsläget dreh-kipp. Dreh-kipp innebär inåtgående fönster som även kan öppnas i överkant för vädring. Perfekt för att slippa golvdrag och säkert om man har småbarn hemma.

Föreningen önskade en komplett och smidig helhetslösning med endast en entreprenör eftersom man ville att fönsterbytet skulle bli så smidigt och effektivt som möjligt för de boende. Det var ett krav att exteriören på husen skulle behållas efter genomfört arbete. Både när det kom till färg och konstruktion. Därför valde man Enomic vars erfarna projektledare koordinerade alla arbetsmoment så att de uppsatta tidsplanerna kunde hållas för varje fastighet.    

Här kontaktar du vår säljare

 

 

Ordförande Ove Johansson, Brf Lidköpingshus 15

"Enomic kunde erbjuda en komplett lösning där arbetet utfördes på en dag per lägenhet. Arbetet innebar fönsterbyte med nya persienner, invändig målning av smygar samt ny ventilation. Detta var en mycket mycket viktig aspekt för oss boende vid val av entreprenör".

Enomic

Enomic startade sin fönstertillverkning i Örebro 1985 och har idag en omsättning på ca 40 miljoner. Vi erbjuder produkter för dig som vill kombinera en tilltalande design med hög funktionalitet och hållbarhet. Alla produkter skräddarsys helt utifrån dina egna önskemål.

De kunskaper vi förvärvat under åren har gjort att företaget allt mer anlitas för projektledning redan vid starten av en entrepenadupphandling. Att företaget dessutom tillverkat fönster för såväl nyproduktion som ROT projekt har resulterat i en förfinad kunskap kring måttbeställda partier

För mer information och kontakt

Enomic Fönster Sverige AB

Copyright © 2018 All Rights Reserved.

  

Kontakt

Grusgropsvägen 7
702 36 Örebro
Tel 019-603 24 40
E-post: info@enomicfonster.se

Hitta hit