SVENSKA FÖNSTER OCH GLASPARTIER FÖR LÅNGSIKTIGA BEHOV

« Tillbaka

Brf Trålaren 5 i Lidingö

Brf Trålaren har en karaktäristisk exteriör. Därför var det angeläget att vi säkerställde att den skulle bibehållas när vi bytte fönstser och balkongdörrar åt föreningen. Både när det kom till färg och till konstruktion.

"För oss var det viktigt att få fönstren den blåa kulör som vi efterfrågade, och det kunde Enomic lösa åt oss" säger Lars. "Alla i föreningen är mycket nöjda och att även klimatet i lägenheterna har blivit bättre. Och så är det mycket snyggare än tidigare. Föreningen är mer än nöjd och har ställt upp som referenskund till en närliggande bostadsrättsförening" fortsätter Lars.

Här kontaktar du vår säljare

 

Ordförande Lars Engstedt

"Enomic fick, efter hård konkurrens, vårt förtroende att byta föreningens alla fönster och balkongdörrar till underhållsfria PVC-fönster. Det var mycket viktigt för oss att vi kunde behålla samma utseende på fasaden vad gäller färg och konstruktion". 

Enomic

Enomic startade sin fönstertillverkning i Örebro 1985 och har idag en omsättning på ca 40 miljoner. Vi erbjuder produkter för dig som vill kombinera en tilltalande design med hög funktionalitet och hållbarhet. Alla produkter skräddarsys helt utifrån dina egna önskemål.

De kunskaper vi förvärvat under åren har gjort att företaget allt mer anlitas för projektledning redan vid starten av en entrepenadupphandling. Att företaget dessutom tillverkat fönster för såväl nyproduktion som ROT projekt har resulterat i en förfinad kunskap kring måttbeställda partier

För mer information och kontakt

Enomic Fönster Sverige AB

Copyright © 2018 All Rights Reserved.

  

Kontakt

Grusgropsvägen 7
702 36 Örebro
Tel 019-603 24 40
E-post: info@enomicfonster.se

Hitta hit