SVENSKA FÖNSTER OCH GLASPARTIER FÖR LÅNGSIKTIGA BEHOV

« Tillbaka

Brf. Sirius, Vasastan i Stockholm

Vi hade tack vare goda referenser möjlighet att hjälpa den här föreningen med sitt fönsterbyte. Det var extra viktigt i detta projekt att våra profilsystem passade väldigt bra in i fasaden i föreningens hus och att själva montaget skulle ske så smidigt som möjligt för att minska tiden i varje lägenhet.

Efter att ha sett hur väl Enomic utfört fönsterbytet på en grannfastighet så bokade vi in ett möte med Enomics säljare. Vi fick en väldigt bra kontakt vilket gjorde valet av fönsterleverantör enklare, säger Marietta Löwy.

Att renovera våra gamla fönster kändes som en evighetsprocess så det var inget alternativ för vår förening. Vi ville att fönsterbytet skulle gå snabbt och smidigt, och det gjorde det verkligen. Vi är väldigt nöjda med resultatet, och personligen är jag mycket förtjust i det smarta vädringsläget på fönstren fortsätter en nöjd Marietta.

Här kontaktar du vår säljare

 

 

Marietta Löwy, styrelsemedlem, BRF Sirius 31, Stockholm

-"Vi är mycket nöjda med fönsterbytet som gick väldigt smidigt och helt enligt uppgjord tidplan. Allt ser fräschare ut och fönstren är lätta att rengöra både på in- och utsidan. Dessutom är det mycket tystare inomhus."

Enomic

Enomic startade sin fönstertillverkning i Örebro 1985 och har idag en omsättning på ca 40 miljoner. Vi erbjuder produkter för dig som vill kombinera en tilltalande design med hög funktionalitet och hållbarhet. Alla produkter skräddarsys helt utifrån dina egna önskemål.

De kunskaper vi förvärvat under åren har gjort att företaget allt mer anlitas för projektledning redan vid starten av en entrepenadupphandling. Att företaget dessutom tillverkat fönster för såväl nyproduktion som ROT projekt har resulterat i en förfinad kunskap kring måttbeställda partier

För mer information och kontakt

Enomic Fönster Sverige AB

Copyright © 2018 All Rights Reserved.

  

Kontakt

Grusgropsvägen 7
702 36 Örebro
Tel 019-603 24 40
E-post: info@enomicfonster.se

Hitta hit