Fönster tillverkade i Örebro

Vi utvecklar och tillverkar våra fönster själva

SVENSKA FÖNSTER OCH GLASPARTIER FÖR LÅNGSIKTIGA BEHOV

Aluminiumfönster av högsta kvalitet

Enomic tillverkar fönster och glaspartier i aluminium i vår egen moderna fabrik i Örebro. Det gör att vi slipper mellanhänder och kan garantera högsta möjliga kvalitet. Vi har en ultramodern maskinpark vilket gör att våra aluminiumfönster kan tillverkas snabbt och effektivt samt att dessa når upp till våra högt ställda kvalitetskrav. Vi hjälper självklart även till med monteringen av våra egentillverkade produkter. Enomic Fönster Sverige AB kan efter 35 år säga att vi kan fönsterbranschen utan och innan! Samtidigt gäller det att hänga med i utvecklingen så vi vidareutbildar oss kontinuerligt.

När du beställer måttanpassade aluminiumfönster av oss vet du kommer att få en fönsterlösning av allra högsta snitt med en mycket lång hållbarhet. Vi genomför alltid rigorösa slutkontroller på våra egentillverkade fönster i vår fabrik. Vi skulle aldrig släppa igenom ett fönster som inte uppfyller våra högt ställda krav. Som ett tecken på detta erbjuder vi alltid mycket generösa garantier som både produkter och montering. Vi erbjuder skräddarsydda fönsterlösningar baserade på dina behov och önskemål.

Kontakta oss så gör vi en besiktning av din fastighet och återkommer med en passande lösning.

Varför aluminiumfönster?

Nuförtiden använder man ofta aluminium i fönster på grund av materialets hårdhet kombinerat med låg vikt. Det gör aluminium är det perfekta materialet för just fönster och glaspartier. Det finns god tillgång på aluminium i världen eftersom det finns naturligt i jordskorpan. Det är ett relativt billigt material och har även en hög återvinningsbarhet. Kombinerat med våra effektiva glas av högsta kvalitet ger det mycket tåliga och energisnåla fönster som går att få i ett stort antal varianter och design. En annan bidragande orsak till materialets popularitet är att det är så gott som underhållsfritt.

Våra aluminiumfönster är uppbyggda av kraftiga flerkammarprofiler med stillastående luft som ger ett trippelt tätningssystem och ger fantastiska isoleringsegenskaper. Eftersom vi har lågenergiglas i tre lager som standard så kan våra aluminiumfönster komma ner i mycket låga U-värden. Ner till 0,69 W/m² är inte ovanligt.

Vad ska jag tänka på när jag väljer aluminiumfönster?

I nybyggnationer och i befintliga fastigheter är aluminium det självklara valet. Aluminiumfönster passar perfekt in i en striktare miljö med rena linjer och husets moderna arkitektur. Deras energieffektiva och beständiga egenskaper är så klart också bidragande orsaker. I nordens tuffa klimat med utsatta miljöer, med mycket vind passar det som handen i handsken. När det gäller brandsäkerhet är aluminiumfönster ett säkert val på grund av sina hårdhet och överlägsna täthet. När fönstren är i markhöjd bör man tänka på vilken hängning man vill ha ur inbrottssynpunkt.

Om man har en äldre villa eller fastighet kan man såklart också sätta in aluminiumfönster, men behöver då tänka igenom designen noga för att inte påverka helheten på huset för mycket. Då kan man till exempel välja mörkare färger för att fönstret ska smälta in bättre i den övriga designen på huset. Då får man det bästa av två världar, ett fönster som passar in rent utseendemässigt samtidigt som man får ett modernt och effektivt fönster med mycket god värmeisoleringsförmåga.

Montering av aluminiumfönster

Våra välutbildade och skickliga montörer kan självklart hjälpa dig att montera dina måttbeställda aluminiumfönster eller andra glaspartier. Deras erfarenhet är guld värd när det är dags för själva monteringen. Den ena fönsterlösningen är inte den andra lik så det gäller att arbeta metodiskt med stor precision. Det är mycket viktigt att göra ett korrekt förarbete för att monteringen ska bli perfekt så man utnyttjar fönstrets egenskaper på bästa sätt.

Självklart får du lång och trygg garanti på våra arbeten och produkter. För privatpersoner finns möjligheten att nyttja ROT-avdraget på arbetskostnaden. Detta ger 30% lägre pris direkt. Säg till oss att du vill göra en skattereduktion så löser vi det åt dig!

Rådgivning

Genom vår 35-åriga erfarenhet är vi gärna med hela vägen när du ska göra ett större fönsterbyte. Vi fungerar gärna som en rådgivande part i ett tidigt skede för att tillsammans med dig kommer med passande fönsterlösning.

Vi har stor kunskap om olika produkter och fönsterlösningar så vi garanterar att vi kommer skräddarsy en lösning som du blir nöjd med. Vi har korta leveranstider eftersom vi tillverkar allt i vår moderna fabrik i Örebro. Vi har ett stort utbud på olika fönster, hängningar och glas med olika egenskaper. Vi har konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider eftersom vi tillverkar alla fönster själva.

Unikt arbetssätt

Vi har en unik arbetsmetod då vi gör samtliga delar i processen helt själva. Efter en inledande diskussion och besiktning går vi till vår egen fabrik och utvecklar och tillverkar vi alla aluminumfönster och glaspartier, innan vi slutligen monterar på plats. Bokstavligen talat från ax till limpa alltså.

Att vi inte har några mellanhänder gör att vi kan säkerställa till 100% att kvaliteten är som vi lovar, i samtliga led. Våra 35 år i fönsterbranschen och 250 000 genomförda fönsterbyten gör oss till en trygg och kompetent partner när det är dags för ett fönsterbyte. Vi anlitas av både privatkunder och företag och vi erbjuder alltid trygga garantier på produkter och arbete.

Vår fokus är alltid högsta kundnöjdhet genom att ständigt leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet med hög servicenivå till konkurrenskraftiga priser. För att nå upp till vår vision om 100% nöjda kunder är kunddialogen avgörande. Därför inleds alla våra fönsterbyten med en noggrann konsultation och besiktning.

Totalentreprenad fönsterbyte

Ett komplett fönsterbyte i en fastighet kräver en mycket noggrann planering för att gå i mål. Det är många faktorer som måste tas i anspråk. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande hur man genomför ett stort fönsterprojekt på bästa sätt. Vi använder oss av en effektiv process som växt fram genom åren. Då sköter vi allt: projektering, planering, tillverkning till montering och slutbesiktining. Våra pålitliga montörer arbetar effektivt och gör allt för att inverka så lite som möjligt i vardagen när det är dags för slutmonteringen i din fastighet.

Sammanfattningsvis kan vi säga att ett aluminiumfönster är ett mycket bra val när du vill ha ett modernt fönster med mycket bra isolerande egenskaper och hög säkerhet. Vi tillverkar alla våra fönster i vår egen fabrik i Örebro och utför själva monteringen.

Enomic Fönster Sverige AB

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

  

Kontakt

Grusgropsvägen 7
702 36 Örebro
Tel 019-603 24 40
E-post: info@enomicfonster.se

Hitta hit