Fönsterbyte med totalentreprenad

Enomic håller i hela entreprenaden.

SVENSKA FÖNSTER OCH GLASPARTIER FÖR LÅNGSIKTIGA BEHOV

Ledande inom fönsterbyten

Enomic är idag en av Sveriges branschledande entreprenör på fönsterbyten. Det ser vi som ett resultat av vårt personliga engagemang för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare oavsett fastighetens storlek. Produktkvalitet, design, leveranstid, montage och projektledning är andra avgörande faktorer till varför man väljer oss.

Lägenhetsinnehavare beskriver ofta hur enkelt och smidigt det är att samarbeta med våra montörer. Det är vi särskilt stolta över.

 

Totalentreprenad med projektledning

Det är inte ovanligt att våra kunder vill ha hjälp med allt som behövs kring ett fönsterbyte. Vi förstår att det kan kännas skönt att få hjälp med hela processen, även om man givetvis vill ha egen överblick, information och få svar på frågor när de dyker upp.

Vi erbjuder en totalentreprenad med allt från möten och nödvändig information, hjälp med produktval, tidplan, kontakt med boende, provmontage, montering, städning samt besiktning utförd av en oberoende besiktningsman.

Vår projektledare är er kontakt under hela processen och deltar i uppstartsmöte, byggmöten och besiktningar och finns alltid tillgänglig för era frågor.

Våra montörer bär alltid legitimation, ID06 och har gått utbildning för certifierade montörer och våra plåtabeten utförs alltid av yrkesskickliga plåtslagare. Vi för även elektronisk personalliggare på varje projekt.  

 

 

Thomas Torrbacka

Projektledare
019-603 24 61
 

ENOMIC FÖNSTER - SER TILL INVESTERINGEN

Steg för steg

Enomic kontaktar dig och bokar en tid för ett besök på plats. Vi utför en uppmätning av fönstrens konstruktion och fasadens utseende. Utifrån detta, samt era önskemål och behov, tar vi sedan fram ett åtgärdsförslag för ett lyckat fönsterbyte. 

. Planering och konstruktion
En tid- och leveransplan tas fram innan fönsterentreprenaden påbörjas. Parterna kommer gemensamt fram till när projektet ska börja och i vilken ordning montaget ska ske. 
. Tillverkning
All tillverkning sker i vår fabrik i Örebro där vi genomgående arbetar med underhållsfria material. Det geografiska läget och vår flexibilitet gör att service och support alltid finns nära dig. 
. Provmontage
Vid ett provmontage sätter vi in flera fönster i en utvald lägenhet. När vi är överens får en oberoende besiktningsman ge sitt godkännande om utförandet. Detta blir sedan vår referens för resten av entreprenaden. 
. Leverans och montering
Leverans och montering sker enligt en gemensamt uppgjord tidsplan. Vi tar ansvar för avisering till de boende i fastigheten. Fönsterbytet sker snabbt och smidigt. Vanligtvis tar det ca en dag per lägenhet. 
.

Slutbesiktning
Efter delbesiktningar gör vi tillsammans en slutbesiktning och även uppföljningar för att säkerställa att avtalade tjänster och arbeten har utförts. 

 

 

 

ENOMIC FÖNSTER - SER TILL LIVSLÄNGDEN

Certifierade montörer

Certifiering av Enomic Fönsters Montageteam

För ett lyckat resultat räcker det inte med att få ett fönster i absolut toppklass, montaget måste följa samma mönster. Vår projektledare, som har stor yrkeskunnighet och erfarenhet kring alla moment som finns runt ett fönsterbyte, utbildar fortlöpande arbetsledare och montörer så att alla är uppdaterade på alla regler som gäller för utförandet av fönsterbytet. 

Certifieringen genomförs i två steg, varav steg 1 omfattar alla som i samband med entreprenaden kommer i kontakt med boende/kunder, medan steg 2 gäller för arbetsledande personal.

 

Steg 1

 • Produktkännedom

 • Injustering

 • Ingående material

 • Utförande

 • Nyckelhantering

 • Reservdelar

 • ID-06

Steg 2

 • Grundläggande regler i ABT 07

 • Lagar och avtal

 • Skyddsarbete

 • Mötesrutiner

 • Kontrollsystem

 • Enomic Fönster kvalitét och miljöpolicy

 • Rapporteringssystem.

Enomic Fönster Sverige AB

Copyright © 2019 All Rights Reserved.

  

Kontakt

Grusgropsvägen 7
702 36 Örebro
Tel 019-603 24 40
E-post: info@enomicfonster.se

Hitta hit