Vi har tillverkat fönster i snart 35 år

Vi lämnar garantier på utförda jobb och produkter

SVENSKA FÖNSTER OCH GLASPARTIER FÖR LÅNGSIKTIGA BEHOV

Vårt jobb är att utveckla riktigt bra fönster och glaspartier.

Vårt jobb är också att tillverka dem så bra som det går och att montera dem så smidigt det går på plats hos våra uppdragsgivare.

Vi har både kunskap och produkter hela vägen från tips och råd till färdig besiktad installation i människors hem. Vi utvecklar och tillverkar fönster och glaspartier i vår egen fabrik i Örebro. Det har vi gjort i snart 35 år.

Örebro ligger bra till för att snabbt kunna serva kunder över hela Sverige. Service är för övrigt ett av våra honnörsord eftersom vi vet att fönsterbyten är ett stort och viktigt ingrepp i en fastighet. Långsiktighet är ett annat av våra honnörsord. Därför har våra fönster minimalt underhållsbehov och mycket lång livslängd.

Vi lämnar givetvis garantier på utförda jobb och produkter. 

 

 

ENOMIC FÖNSTER - SER TILL INVESTERINGEN

Dataskyddspolicy

Hantering av personuppgifter

Med anledning av den nya dataskyddslagen GDPR som gäller från 2018-05-25 har Enomic Fönster Sverige AB uppdaterat rutiner och system för att säkerställa att personuppgifter hanteras och lagras på ett sätt som lever upp till Datainspektionens krav och rekommendationer. Nedan beskrivs vilken information vi lagrar för olika ändamål och tjänster samt varför.


Så används data vi samlar in och lagrar

Personuppgifter lagras för att bl.a. kunna offerera, hantera ordrar och inköp i den löpande affärsverksamheten. Vi samlar in personuppgifter som frivilligt tillhandahålls oss, till exempel när det görs inköp, förfrågningar eller läggs ordrar eller via kommunikation med oss via e-post. Uppgifterna vi samlar in inkluderar namn, postadress, telefonnummer och e-postadress för att samarbetet ska fungera på bästa sätt.


Skäl för användning av dina personuppgifter

När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i denna policy använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som företagets kontaktperson.
 

Hur vi delar informationen vi samlar in

Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till personuppgifter.
Vi kan behöva dela vissa personuppgifter med våra entreprenörer och leverantörer.
 

Lagring

Personuppgifter sparas för angivna ändamål upp till 10 år för att garantiåtagande ska kunna tillgodoses.
Om kunder aktivt vill avregistrera sig upphör databehandlingen och vi tar bort personuppgifter från vårt kundregister. Vi informerar då att vi ej kan upprätthålla garantitiden. Bokföringsmaterial arkiveras i 7 år enligt gällande lag.


Säkerhet

Vi använder säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter mot förluster och mot obehörigt intrång i våra databaser.
Vi granskar regelbundet våra rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.


Kunders val och rättigheter

Kunder, leverantörer, anställda och samarbetspartners har alltid rätt att begära ett utdrag om vad som finns registrerat för att rätta ev. felaktiga uppgifter eller radera desamma.

För att komma i kontakt med oss ang. ovanstående, kontakta oss via info@enomic.se

ENOMIC FÖNSTER - SER TILL LIVSLÄNGDEN

Lediga tjänster


Vi söker nu montörer till vår metallpartitillverkning.

För att klara den ökande efterfrågan på våra aluminiumprodukter och kunna säkerställa den kvalitet vi eftersträvar söker vi nu dig som vill jobba i vår fabrik med att montera ihop fönster, dörrar och fasadpartier.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande jobb såsom montering, glasning samt ritningsläsning och gärna med byggnadsteknisk bakgrund.
Vi ser helst att du som söker är händig och teknisk lagd och att du har öga för kvalité. Som person är du ansvarsfull, driven och flexibel samt en utåtriktad lagspelare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommunicerar i svenska och har bra datakunskaper.

Skicka din ansökan direkt till gabriel.litzell@enomic.se


Vi söker maskinansvarig operatör

med erfarenhet av metallpartitillverkning.

 

För att klara den ökande efterfrågan på våra aluminiumprodukter och kunna säkerställa den kvalitet vi eftersträvar söker vi nu dig som vill ta steget vidare och ha det operativa maskinansvaret på vår CNC maskin som bearbetar profiler till fönster, dörrar och fasadpartier.

Det är meriterande om du har CNC utbildning och erfarenhet av liknande jobb inom bearbetning.

Vi jobbar i SchueCal och SchueCam och vårt profilsystem kommer från Schüco.

Vi ser helst att du som söker är händig och teknisk lagd och att du har öga för kvalité. Som person är du ansvarsfull, driven och flexibel samt en utåtriktad lagspelare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommunicerar i svenska och har bra datakunskaper.

Skicka din ansökan direkt till gabriel.litzell@enomic.se

Enomic Fönster Sverige AB

Copyright © 2021 All Rights Reserved.

  

Kontakt

Grusgropsvägen 7
702 36 Örebro
Tel 019-603 24 40
E-post: info@enomicfonster.se

Hitta hit